tour terakhir 5 Amanah 2013

Greeting Text

Tajuk bergendre melankolik. Hehe. Raya ke4 haritu kami ada buat tour raya kami. It was, sad and fun at the same time. Kalau tahun-tahun lalu tak tahu lah, kurang feelnya. Mungkin sebab mindset sudah dalam kepala, "alaa tahun depan ada lagi"...tapi tahun ni mindset lain sikit "alaaaaaa tahun last sudah ni :("  emoticon diletak penunjuk emosi sebenar. Note that  gambar di bawah ni hasil daripada hengpong kawan-kawan, dslr bagai tiada sebab cameragirlnya belum bagi memori. So gambar dari situ takda sini. 

Kelas kami ada 42 orang datang, yang datang ni cuma 20 orang. Tapi yang datang ni, kami-kami yang rapat lah. Yang 22 orang lagi yang tak datang tu yang non-muslim dan ada kawan yang ada hal. Tapi tak apa kami faham.


rumah ezah.


haa....after gambar kembali jadi diri sendiri


para lelaki yang populasinya memang sedikit. 


jantung sekalian. 


with my izzah.

salah satu sebab kami lambat datang, sebab dia lambat bersiap!! hahah berabad aku suruh dia pakai baju yang dia pakai sekarang tu, dia tak mahu pakai. last-last tewas jugak dia. gahh~



seeing our photos together, i really think that we're a family. we've been in the same class for 2 years now so we kinda figured out our perangai masing-masing. we tolerates. we don't fight like other classes, we try to be nice with each other. maybe some of us don't like someone in the class, but we don't show it that much. instead we respect each other. 

i'm so blessed and grateful to have every single person in our class as my friends. lets work hard on our SPM. lets be stupid and smart at the same time. lets be lazy and hardworking at the same time. miss everyone since its the holiday, but we'll meet soon. 


You Might Also Like

0 comments